Signatures per Sant Jordi

Les signatures són a la Rambla del Poblenou / Llull (Carpa de la LLibreria Etcètera) de 12 a 13 h i a la Marquesina de la Via Júlia (Carpa de Jojos Llibres) de 16 a 17 h.
No sabeu la il.lusió que fa veure el teu nom a la pissarra de signatures…

I per acabar d’arrodonir la jornada, m’he apuntat a un taller sobre com promocionar el llibre a la carpa de “Me gusta escribir” del Passeig de Sant Joan, a veure què expliquen.

 

Benvinguts al blog

Hola,

sóc la Sílvia Jané Argenté i per als que aterreu aquí sense conèixer res de mi, us diré que sóc de Barcelona, filla de Sant Antoni i ressituada a l’Esquerra de l’Eixample, lectora, internauta, fotògrafa i novel.lista, probablement aprenent de tot i mestra de res; extrovertida amb qui em ve de gust, transparent com l’aigua clara i molt curiosa.  Ah! i a les magdalenes els segueixo dient magdalenes – bé, confesso, jo dic madalenes – i no cupcakes.

He estat alumne de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès durant tres anys i aquest blog ha nascut amb la intenció de presentar la meva primera novel.la “Les esquerdes del silenci” i les meves dèries literàries, que són moltes i diverses.

Sigueu benvinguts, passeu, passeu, que us ensenyaré el piset…